Управувачка тастатура (WV-CU650)

Home > системи > Видео Надзор > Дополнителна Опрема > Управувачка тастатура (WV-CU650)

Управувачка тастатура (WV-CU650)

Управувачка мрежна тастатура со Jog shuttle копчиња

Опис

Управувачка мрежна тастатура со Jog shuttle копчиња:

– RS-485 интерфејс
– LCD дисплеј
– одделен модул со 3D џојстик
– управување до 256 уреди (рекордери и камери)
– ергономичен дизајн со можност за регулирање на наклон

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ