Управувачка тастатура (SPC-6000)

Home > системи > Видео Надзор > Дополнителна Опрема > Управувачка тастатура (SPC-6000)

Управувачка тастатура (SPC-6000)

Тастатура со 3-оскен џоестик

Опис

Тастатура со 3-оскен џојстик:

– управување на до 255 PTZ камери и DVR-и Samsung
– протоколи Samsung; Pelco P/D; Panasonic
– вграден 5” колор TFT-LCD touch screen дисплеј со можност за визуелизирање на 1 камера (BNC влез)
– графичко мени
– Jog Shuttle копче за управување на DVR-и
– RS-485
– 12Vdc/4A

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ