Управувачка тастатура (SPC-1010)

Home > системи > Видео Надзор > Дополнителна Опрема > Управувачка тастатура (SPC-1010)

Управувачка тастатура (SPC-1010)

Тастатура со 3-оскен џојстик

Опис

Тастатура со 3-оскен џојстик:

– управување на до 255 PTZ камери
– протоколи Samsung; Pelco P/D; Panasonic
– вграден LCD дисплеј (2 реда / 16 карактери)
– RS-485
– 12Vdc/140mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ