Управувачка тастатура (DS-1100KI)

Home > системи > Видео Надзор > Дополнителна Опрема > Управувачка тастатура (DS-1100KI)

Управувачка тастатура (DS-1100KI)

Тастатура со 7″ TFT touch дисплеј

Опис

Тастатура со 7″ TFT touch дисплеј:

– 3-оскен joystick за управување на PTZ камера
– управување до 256 DVR/Network Cameras/Speed Dome management
– декодирање и визуелизација на дисплеј на 1-канал HD 1080p
– USB 2.0 порта за архивирање на видео

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ