Тастатура со LCD дисплеј (SC3100)

Home > системи > Видео Надзор > Дополнителна Опрема > Тастатура со LCD дисплеј (SC3100)

Тастатура со LCD дисплеј (SC3100)

Тастатура со LCD дисплеј

Опис

Тастатура со LCD дисплеј:

– џојстик со 3 оски
– заштита со лозинки
– управување до 256 камери

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ