Софтвер (iVMS-4500)

Софтвер (iVMS-4500)

Клиентски софтвер за набљудување на сите уреди од Hikvision

Опис

Клиентски софтвер за набљудување на сите уреди од Hikvision (DVR-и,
хибридни DVR-и, IP камери, PC DVR картици) преку мобилни уреди
(телефони и таблети со оперативен систем Apple iOS, Android, WinMobile).
Поддржува преглед во живо и преглед на запис, подесување на секој канал,
PTZ контрола, HD верзија за таблети со висока резолуција

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ