Пренос на IP видео сигнал (BY-HPE11KTCE)

Home > системи > Видео Надзор > Дополнителна Опрема > Пренос на IP видео сигнал (BY-HPE11KTCE)

Пренос на IP видео сигнал (BY-HPE11KTCE)

Комплет за пренос на IP видеосигнал

Опис

Комплет за пренос на IP видеосигнал од камери Panasonic по коаксијален кабел:

– PoE (до 500m при користење на PoE, до 2km без PoE)
– трансвер до 35 Mbps при TCP и до 45 Mbps при UDP конекција

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ