Пренос на IP (IP01)

Пренос на IP (IP01)

Комплет пасивен приемник и предавател за пренос на IP видео

Опис

Комплет пасивен приемник и предавател:

– пренос на IP видео по коаксијален кабел
– компатибилен со сите видови на IP камери
– брзина до 10Mbps при оддалеченост до 200м

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ