Мрежен енкодер (DS-6516HFI-SATA)

Home > системи > Видео Надзор > Дополнителна Опрема > Мрежен енкодер (DS-6516HFI-SATA)

Мрежен енкодер (DS-6516HFI-SATA)

16-канален мрежен сервер-ЕНКОДЕР

Опис

16-канален мрежен сервер-ЕНКОДЕР:

– компресија H.264
– можност за локално снимање на 1 SATA хард диск (до 2TB)
– прегледување/снимање на сите канали во резолуција 4CIF со 25 к/с за секоја камера
– 16 аудио влеза/1 аудио излез
– 16 алармни влеза/4 излези
– RS-485/RS232
– два независни видео потоци – DUAL STREAM
– регулирање на мрежниот проток на секој канал
– 1Gbit LAN порта
– компатибилен со бесплатен CMS/NVR софтвер iVMS-4000
– без HDD

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ