Мрежен енкодер (DS-6101HFI-IP-SD)

Home > системи > Видео Надзор > Дополнителна Опрема > Мрежен енкодер (DS-6101HFI-IP-SD)

Мрежен енкодер (DS-6101HFI-IP-SD)

1-канален IP мрежен сервер-ЕНКОДЕР

Опис

1-канален IP мрежен сервер-ЕНКОДЕР:

– резолуција 4CIF (704×576@25 кад/сек)
– H.264 dual stream компресија со регулирање на мрежниот проток (32K ~ 8M)
– слот за SD карта
– 1 аудио влез (Ogg Vorbis аудио компресија)/аудио излез
– 1 алармен влез / алармен излез
– RS485/RS232 интерфејс
– 12Vdc/3W

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ