Куќиште (STR-615)

Куќиште (STR-615)

Куполно куќиште за внатрешна монтажа

Опис

Куполно куќиште за внатрешна монтажа:

– Vandal-Proof
– поликарбонатен оклоп со димензии 142(дијаметар) x 84(висина)мм
– алуминиумска основа
– сребрен
– погоден за монтажа на мини камери

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ