Куќиште (STR-607HB)

Куќиште (STR-607HB)

Куќиште за надворешна монтажа со грејач и вентилатор

Опис

Куќиште за надворешна монтажа:

– грејач и вентилатор
– беж боја
– комплет со настрешница
– 230Vac
– димензии: 465x148x145мм
– без држач

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ