Куќиште (STR-606HB)

Куќиште (STR-606HB)

Куќиште за надворешна монтажа со грејач и вентилатор

Опис

Куќиште за надворешна монтажа со грејач и вентилатор:

– беж боја
– комплет со настрешница
– 230Vac
– димензии: 113x106x370мм
– без држач

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ