Куќиште (JVC/PUNTO 2 WBOV2A)

Куќиште (JVC/PUNTO 2 WBOV2A)

Куќиште за надворешна монтажа

Опис

Куќиште за надворешна монтажа:

– странично отварање
– компактен елегантен дизајн
– стандарди IP66/EN61000-6-3, EN60950, EN50130-4
– -20~+60Сº
– комплет со зиден држач за скриено каблирање
– 24Vac (опција 220Vac)

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ