Комплет филтри (FSK)

Комплет филтри (FSK)

Комплет филтри за прецизно подесување на камери

Опис

Комплет филтри за прецизно подесување на камери:

– овозможува лесна симулација на различна осветленост
– чантичка за чување на филтрите

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ