Инфрацрвен проектор (MIR1000)

Home > системи > Видео Надзор > Дополнителна Опрема > Инфрацрвен проектор (MIR1000)

Инфрацрвен проектор (MIR1000)

LED Инфрацрвен проектор за надворешна монтажа

Опис

LED Инфрацрвен проектор за надворешна монтажа:

– 100EA диода со бранова должина 850nm
– покриеност до 60м/30°
– вграден CDS сензор за автоматско вклучување/исклучување
– алуминиумско куќиште IP66 со вентилатор
– 12Vdc/3A комплет со адаптер

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ