Сензор (OUT LOOK)

Сензор (OUT LOOK)

Комбиниран водоотпорен детектор

Опис

Комбиниран водоотпорен детектор:

– надворешна/ внатрешна монтажа
– Пасивен инфрацрвен сензор + Три нивоа микробранова детекција + Антимаскинг + Вибрационен и Шок сензор + Подесив имунитет за детекција на животни

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ