Самостојна челична тастатура

Самостојна челична тастатура

Самостојна челична тастатура со копчиња со позадинско светло – со 100 кориснички кодови

Опис

Самостојна челична тастатура со копчиња со позадинско светло:

– со 100 кориснички кодови
– вграден контролер
– две LED диоди за светлосна сигнализација.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ