Самостојна алуминиумска тастатура

Самостојна алуминиумска тастатура

Самостојна алуминиумска тастатура за контрола на пристап за една врата

Опис

Самостојна алуминиумска тастатура за контрола на пристап за една врата:

– Копчиња со позадинско светло
– 100 кориснички кода од 4-5 знаци
– вграден контролер 12-48 V ac или dc
– IP67 заштита
– 1 реле.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ