Интелигентен контролер за управување на една врата

Home > системи > Системи за контрола на пристап > Контролери > Интелигентен контролер за управување на една врата

Интелигентен контролер за управување на една врата

Интелигентен контролер за управување на една врата

Опис

Интелигентен контролер за управување на една врата:

– 2 влеза за читачи Wiegand 26/34 bit
– 2 релејни излези
– дигитални влезови/излези
– меморија до 50 000 корисници и 50 000 настани меморија
– комуникација преку RS232/485/422
– напојување 12VDC
– максимална потрошувачка 120mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ