Интелигентен контролер за управување на четири врати

Home > системи > Системи за контрола на пристап > Контролери > Интелигентен контролер за управување на четири врати

Интелигентен контролер за управување на четири врати

Интелигентен контролер за управување на четири врати

Опис

Интелигентен контролер за управување на четири врати двострано:

– 2 влеза за читачи Wiegand 26 bit (Samsung 125KHz)
– 12 релејни излези
– дигитални влезови/излези
– меморија до 50 000 корисници и 29 500 настани меморија
– комуникација преку RS232/485/422
– напојување 12VDC
– максимална потрошувачка 380 mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ