LCD тастатура за Tracker

LCD тастатура за Tracker

LCD тастатура за Tracker

Опис

LCD тастатура за Tracker:

– Комуницира со Tracker Time & Attendance софтвер преку CT-V900-A контролер E-BUS
– Покажува време, број на картичка и статус (Влез/Излез)
– Кон 1 Контролер CT-V900-A може да се врзат до 8 тастатури.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ