Електрична брава со вграден Microswitch

Home > системи > Системи за контрола на пристап > Брави Магнети > Електрична брава со вграден Microswitch

Електрична брава со вграден Microswitch

Електрична брава со вграден Microswitch кој автоматски отвора една врата, а втората ја затвора, 12 VDC/AC, комплет со плочка 250мм. со отвор за резе

Опис

Електрична брава со вграден Microswitch кој автоматски отвора една врата, а втората ја затвора, 12 VDC/AC, комплет со плочка 250мм. со отвор за резе

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ