Електрична брава Fail Secure

Електрична брава Fail Secure

Електрична брава Fail Secure, 12 VDC/AC, комплет со плочка 250мм. со отвор за резе

Опис

Електрична брава Fail Secure, 12 VDC/AC, комплет со плочка 250мм. со отвор за резе

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ