Електрична брава Fail Safe

Електрична брава Fail Safe

Електрична брава Fail Safe, 12 VDC/AC, комплет со плочка 250мм. Со отвор за резе

Опис

Електрична брава Fail Safe, 12 VDC/AC, комплет со плочка 250мм. Со отвор за резе

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ