Аудиодомофонски сет за 11 апартмани

Home > системи > Домотика > Домофони > Аудиодомофонски сет за 11 апартмани

Аудиодомофонски сет за 11 апартмани

Аудиодомофонски сет за 11 апартмани

Опис

Аудиодомофонски сет за 11 апартмани со слушалка, позивна единица и напојување.
Сетот содржи:
– ND105 – Слушалка
– ND101 – Напојување
– ND396-11 – Позивна единица

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ